Kelderbouw betonbouw en mestkelders

De fundering of onderbouw van een stal of bewaarplaats is in de agrarische sector vaak van wezenlijk belang om een goede bedrijfsvoering te kunnen garanderen. Timmer Hallenbouw heeft hierin de afgelopen jaren een ruime ervaring opgedaan binnen de sector. In binnen en buitenland hebben wij al vele mestkelders en betonwerken uitgevoerd voor zowel stallen, bewaarschuren kuilplaten etc. In de Nederlandse veehouderij word de meeste geproduceerde mest opgeslagen in mestkelders onder de stal. Voor wat betreft het storten van de mestkelders, keerwanden of betonnen opslag hebben wij een compleet uitgeruste kelderploeg die beschikken over ons eigen pascal bekistingssysteem en een spierings torenkraan van 40m om de mestkelder of keerwand op een zo kwalitatief en efficiënt mogelijke manier te storten.

Termen als mestscheiding of emissiereductie zijn ons dan ook niet vreemd. Ook verzorgen wij in veel gevallen de mestkelders ook van de desgewenste putafdekking door middel van roosters, boxdekken of emissie reducerende vloeren. Emissie reducerende vloeren leveren wij van dichte vloer tot roostervloer met emissiekleppen. Door onze ruime ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan en het voorhanden materieel, kunnen wij u een scherp concurrerende aanbieding doen voor uw kelder, toegespitst op uw specifieke eisen en wensen.

Naast het storten van mestkelders word al het voorkomend betonwerk voor onze projecten zoals het storten van funderingen en monolithisch afgewerkte vloeren in eigen beheer uitgevoerd, waardoor u te maken heeft met één aanspreekpunt wat er voor zorgt dat de lijnen kort zijn, en de verschillende fases in het bouwproces nauw met elkaar kunnen worden afgestemd.

Neem contact op

Wilt u vrijblijvend advies op maat?

Wij denken graag met u mee.
Neem contact op