Agrarische bouw

Ook in de agrarische bouw heeft Timmer Hallenbouw in de afgelopen jaren de nodige ervaringen opgedaan. Dit kan bijvoorbeeld een ligboxenstal, kippenschuur of varkensstal zijn, maar ook een opslagloods, bewaarschuur of machineberging. Dergelijke projecten worden door ons slagvaardig aangepakt.

Omdat wij de juiste expertise, vakmensen en materieel in huis hebben kunnen wij de gehele bouw in eigen beheer uitvoeren. Timmer Hallenbouw beschikt over eigen materieel zoals kranen, verreikers en hoogwerkers tbv de montage van de bovenbouw, maar ook bekistingssystemen en vlindermachines om het betonwerk voor elk project zoals mestkelders, funderingen en vloeren op een efficiënte wijze uit te voeren. Uiteraard kan bij een compleet project ook de eventuele bedrijfswoning gebouwd worden, daar wij binnen ons bouwbedrijf ook beschikken over de juiste vakmensen om dit te realiseren.

Om een snelle en efficiënte uitvoering van uw projecten te verwezenlijken hebben wij een ervaren team van medewerkers voor montage en voorbereiding. Wij staan klaar om uw project te realiseren. Voor zowel het totale project van A tot Z of een onderdeel daarvan kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Wilt u vrijblijvend advies op maat?

Wij denken graag met u mee.
Neem contact op